Descriere
Acest produs este obtinut prin prelucrarea specială a cărnii de porc: se îndepărtează oasele, se fierbe, se condimentează și apoi se afumă. Porcii crescuți pentru producerea de Bacon se sacrifică la 6-8 luni când ating greutatea de aproximativ 80 kg.
Datorită ingredientelor sale si a modului de producere, acest produs foarte gustos poate fi servit ca mezel sau folosit în mâncăruri delicioase.
Ingrediente Bacon
- Piept de porc tinut la baiț (apă, sare, usturoi, vin, piper, boia dulce, foi de dafin, cimbru, busuioc, ardei iute), hițuit si fiert
Condiții păstrare:
A se pastra in locuri curate, racoroase si uscate la temperaturi de +2 – +4 C
Informații livrare
- Produsele sunt ambalate individual în vid
- La cerere, produsul se poate felia. Vă rugăm să specificați acest lucru în comentarii in pagina de finalizare a comenzii.
- Livrarea se va face in condiții de temperatură optimă până la ușa dumneavoastră
Recenzii
Nu există recenzii până acum.